Kontakta oss

Clear Round AB
Heima kontorshotell
Kemistvägen 2A
183 79 Täby

info@clearround.se
08-509 102 68

Kontaktformulär

Nina Odell

Verksamhetschef

Nina är sedan 2023 verksamhetsansvarig för Clear Round och har tidigare arbetat med att bland annat skapa autismvänliga miljöer i gruppbostäder. Det har varit en viktig del i arbetet att lägga fokus på rätt kvalitet för att skapa bra och anpassade hem. Hon ser samma värdegrund i Clear Round som fokuserar på hästarnas säkerhet, funktion och trygghet framför allt annat.

Shouting horse under cloudy sky

Conny Ekman

Affärsutveckling

Conny Ekman har varit leverantör av husbilar sedan 80-talet, samtidigt som han och Annika Elg byggde upp en hästgård i Givetorp. Det var länge parets dröm att kombinera intresset för både hästar och bilar – vilket la grunden till Clear Round. Den senaste familjemedlemmen är den busiga beaglen Doris. Conny tycker att hon ska bli en svamphund. Det tycker inte hon.

Malin Andersson

Säljsupport

Malin Andersson talar med hästar, hundar och människor. Mycket och gärna. Hon hörs bland annat i podden ”Gilla häst”. Folk verkar gilla henne också, endast en månad efter flytten till Skåne kände hon alla sedan barnsben. Hör av dig till Malin om du vill tala hästlastbilar. Det enda du riskerar är att komma hem med två.

close-up photography of brown horse
Shouting horse under cloudy sky

Yvonne Östling

Säljsupport

Yvonne stöttar både säljare, återförsäljare och kunder. Hon kan allt om hästar och hästlastbilar. Och hennes starka sida är att hitta lösningar på allt. Yvonne har tävlat i allt mellan ponny och storhäst och älskar att vara hemma på sin gård i Knivsta. Och vi älskar att jobba med henne.

Johanna Bertilsson

Säljare

Johanna jobbade tidigare på Granngården. Nu är hon vår expert på hästtransporter (och lastbilar) och syns ofta på mässor och event. Johanna har hållit på med hästar och ridsport sedan hon var fyra år. Får hon tid över älskar hon att resa. Annars extraknäcker hon på familjens Tempobutik i Kvibille. Högt tempo och lugnet i stormen, det är vår Johanna.

close-up photography of brown horse

Annika Elg

Omvärldsbevakare

Annika Elg är är sambo med Conny och har huvudansvaret i den gemensamma hästgården som de har i Östergötland. Annika har jobbat på Ridsportsförbundet i många år och pratar lika bra med hästar som med människor. Hon har med sitt hästminne byggt upp ett kontaktnät långt utanför den egna hagen.

Christer Barregren

Marknadsförare

Christer sköter marknadsföringen med text och bild och film och glada tillrop. Han beskriver sig själv som en inbunden boknörd och poet, vilket rimmar utmärkt med hans utåtriktade jobb. När han inte gömmer sig bakom böcker eller datorer återfinns han gärna i skogen. Ofta med choklad i ryggsäcken.